De Bink Opmeer met nieuwe huisstijl

Via de diverse social media kanalen gaf Trudie Brandse van Drukkerij De Bink al een voorproefje van de nieuwe huisstijl, waarbinnen vooral het ‘samengaan’ van drukkerij De Bink en drukkerij Opmeer gestalte kreeg.

Screenshot
De twee ‘oude’ logo’s

Op 1 januari 2022 droegen Boy Opmeer en Tony Opmeer hun taken over aan Marco van der Krogt van De Bink. Hij werd eigenaar en algemeen directeur van beide bedrijven, inclusief OBT (Opmeer De Bink Tenders) Samen met twee adjunct-directeuren Iwan In den Bosch voor Opmeer in Den Haag en Mark Piket voor De Bink in Leiden vormden zij het nieuwe directieteam.

Screenshot
Het nieuwe logo

Daarna bleven de namen OBT, Opmeer Drukkerij en Drukkerij De Bink bestaan, gekoppeld aan de huidige locaties Den Haag en Leiden. Deze week werd een eerste stap gezet in de ‘samensmelting’ van beide merken qua logo. In de komende tijd worden alle media uitingen op dit nieuwe logo aangepast.

Brandse is adviseur papier en grafisch, online en offline bij De Bink.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK