De Telegraaf belangrijke nieuwsbron voor directie en C-level

De Telegraaf bereikt bijna de helft van de zakelijke beslissers in Nederland. Uit de op 5 september 2024 door Nationaal Media Onderzoek (NMO) gepubliceerde cijfers van de Decision Makers Survey (DMS 2024), blijkt ook dat het dagbladmerk het hoogste mediabereik heeft onder directie.

Met een bereik van 45% onder alle zakelijke beslissers in Nederland, voert De Telegraaf de lijst aan bij directieleden (45%) en C-level executives zoals CFO’s (63%) en CEO’s (50%). Daarnaast heeft het nieuwsmerk ook een indrukwekkend bereik van 47% onder zakelijke beslissers in het midden- en kleinbedrijf (MKB), dat tweederde van alle decision makers vertegenwoordigt.

Afbeelding De Telegraaf Lezer 430x400

Bron: DMS 2024, Nieuws Mediamerken met zowel een print als digitaal platform. De Decision Makers Survey (DMS) maakt onderdeel uit van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) en is gericht op het mediabereik onder de specifieke doelgroep Decision Makers (populatie: 967.000).

‘‘De Decision Makers Survey onderstreept opnieuw onze leidende positie als nieuwsmerk, zowel binnen het bedrijfsleven als de maatschappij. Het onderzoek bevestigt onze invloed onder zakelijke doelgroepen, met een sterke vertegenwoordiging onder directieleden, C-level executives en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hiermee bieden wij bureaus en adverteerders ongeëvenaarde toegang tot deze belangrijke doelgroepen,” aldus Boaz Shkolnik, Director of Advertising bij Mediahuis.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK