Dutch Design Week eind oktober met REAL UNREAL

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven kun je ervaren wat echt is en wat niet. Het thema REAL UNREAL gaat over hoe we navigeren door alle verschillende realiteiten waaruit onze wereld tegenwoordig bestaat. Waar komen al onze zeer uiteenlopende perspectieven samen?

Real Unreal Ddw

Ontwerpers worden gedreven door een verlangen om samen te werken om het onmogelijke mogelijk te maken. Elke stap telt als we een andere realiteit willen creëren. Ontwerpers onderzoeken, bevragen en dagen uit wat wij als waar beschouwen. Ze helpen ons het onvoorstelbare te verbeelden en het tastbaarder te maken. Ze vinden talloze manieren om hun verbeelding te gebruiken in combinatie met collectieve kennis en uiteenlopende ervaringen. “Verandering begint vaak abstract, maar krijgt vorm terwijl we eraan werken, bij voorkeur samen. Laten we verder kijken dan wat we denken te zien, verder dan onze eigen meningen, ook al weten we soms niet echt wat echt is en wat onwerkelijk is: virtueel en IRL. De potentiële kracht van design is heel reëel. Ontdek dingen die zo goed zijn, het is onwerkelijk. Ontmoet echt slimme designers en zie echt verbazingwekkende innovaties. Echt betekenisvol, echt gek, mooi, behulpzaam, hoopvol, voorzichtig, onverwacht, indrukwekkend en gewoonweg geweldig design.”

Geloof dus niet alles wat je denkt. Ontdek hoe de toekomst eruit kan zien tijdens Dutch Design Week 2024 van 19 tot en met 27 oktober.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK