Basic-Fit innoveert Out-of-Home markt met interactieve AR mirror

Basic-Fit introduceert, in samenwerking met PLAYAR, Abovo, O2H Creative Solutions en BlowUp, een innovatie voor de Out of Home-markt. In winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is een digitaal display geplaatst dat is uitgerust met een speciaal ontwikkelde Basic-Fit Augmented Reality Mirror.

Basic Fit Special 9 430x400

Deze activatie maakt deel uit van de “Boost Your Mood”-campagne van Basic-Fit, die de kracht van sporten benadrukt om je humeur te verbeteren en stress te verminderen. De Basic-Fit AR Mirror is de perfecte gamified workout.  Het interactieve scherm met camera gebruikt de nieuwste technologie (powered by Snap AR) om de bewegingen van spelers te tracken en real-time interacties met de game mogelijk te maken. In de game vliegen de notificaties de spelers om de oren en door middel van goed gemikte knietjes en punches moet het winkelend publiek zoveel mogelijk punten proberen te scoren. Een 100% immersive workout dus. Na het zwoegen worden deelnemers beloond met een shareable video recording van hun workout en worden de topscoorders in real-time op een groot reclamescherm getoond. Deze activatie biedt winkelende passanten op een speelse en innovatieve manier de kans om de voordelen van sporten te ontdekken en te ervaren hoe dit hun “mood” kan verbeteren. 

Bas Gezelle, Co-Founder PLAYAR: “Een AR Mirror zorgt voor instant engagement.  Doordat de AR mirror direct de bewegingen van een persoon herkent en volgt is het een intuïtieve en immersive ervaring met gegarandeerd een lange playtime. Geen smartphone voor nodig.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK