Fors lager stroomverbruik met Fujifilms LuXtreme LED UV-droogsysteem

MILIEU – Paragon ID uit Engeland ervaart 80% lager stroomverbruik na overstap op Fujifilms Label & Packaging Oplossingen. (partnerbijdrage)

Screenshot
Screenshot

Slechts enkele maanden na de installatie van Fujifilms LuXtreme LED UV-droogsysteem en de overstap op CuremaX LED UV-inkten, profiteert Paragon ID uit Engeland al van een duurzamere en efficiëntere bedrijfsvoering. Die overgang begon in 2023 toen Paragon ID, toonaangevend speler op het gebied van identificatieoplossingen als flexo-etiketten, RFID-labels en toegangskaarten, besloot zijn productie in lijn te brengen met zijn duurzaamheidsdoelen.

De reis begon met de introductie van Fujifilms Flenex water uitwasbare platen en evolueerde tot de installatie van Fujifilms LuXtreme LED UV-droogsystemen in 2024, met als resultaat 80% minder stroomverbruik in vergelijking met conventionele UV-systemen en 40% in vergelijking met de IR-units. Met deze investeringen kan Paragon ID UK een scala aan besparingen realiseren op het gebied van energie, tijd en kosten en tegelijkertijd topprestaties behalen bij een hoge productiviteit!

Bekijk alle Label & Packaging Oplossingen van Fujifilm

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK