Dekker Creatieve Media & Druk verloor klant door slechte bezorging PostNL van waardebonnen van modezaak

BRANCHE – Dit ‘gevalletje pech’ werd vorige week opgetekend door Paul de Clerq op de website van RTL. Het werd opgetekend in het kader van de voorgenomen 48-uurs bezorging van PostNL. Een voorstel dat overigens niet is aangenomen onder invloed van onder andere het KVGO.

Dekker Kopbeeld
Beeld: website dekkerdrukwerken

Dekker Creatieve Media & Druk in Leeuwarden kan meepraten over de matige prestaties van PostNL. Bram en zijn zoon Bert Dekker laten weten dat niet alleen de steeds hogere wordende tarieven een rol spelen, ook de regelmatig voorkomende te late bezorging zorgde bij zijn bedrijf voor problemen.

Dekker op de website van RTL: “Een modezaak stuurde elk kwartaal aan klanten een waardebon, die wij drukten en bij PostNL aanleverden,” vertellen Bram en Bert. “Die bon moest er wel op tijd zijn, want die winkel regelde extra personeel, vanwege de verwachte toestroom aan klanten. Een paar keer bezorgde PostNL de mailing te laat, waardoor het extra personeel er voor niets stond. Probeer die kosten maar eens te verhalen op een bedrijf als PostNL, met een monopoliepositie.”

De klant is Dekker kwijtgeraakt, ze versturen geen waardebonnen meer per post.

Verder op ded website: ‘Vijf jaar geleden betaalden de Dekkers nog voor bezorging binnen 24 tot 48 uur. Daarbij kon op donderdag worden aangeleverd, zodat de bladen vóór zondag bij abonnees op de mat zouden vallen. Nu moet er al op dinsdag worden aangeleverd om uiterlijk vrijdag de bladen bezorgd te krijgen’.

Lees het totale artikel

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK