Signify verwelkomt kennis over circulariteit bij 3D-geprinte bar tijdens de Dutch Design Week

3D PRINTEN – Signify, Nederlandse producent van lichtbronnen, nodigt gasten uit om tijdens Dutch Design Week 2024 het onbeperkte potentieel van 3D-printen te ontdekken met een bar gemaakt van afvalmaterialen. Deze bar dient als een unieke ruimte om de visie van het merk op The Future of Lighting Design te presenteren. 

Gemaakt van 3D-geprinte gerecyclede materialen, biedt de installatie bezoekers een plek om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van Signify en uit eerste hand te leren over de duurzame ontwerpprocessen van het bedrijf, die de CO2-uitstoot met wel 76% verminderen in vergelijking met traditionele productietechnieken. Alleen al in het afgelopen jaar gebruikte Signify een indrukwekkende hoeveelheid van 80 ton bio-circulaire en gerecyclede kunststoffen.

Signify Verwelkomt Kennis Over Circulariteit Bij 3d Geprinte Bar Tijdens De Dutch Design Week

De circulaire 3D-geprinte bar is meer dan alleen een visueel middelpunt—het is een ruimte bedoeld voor betekenisvolle gesprekken. Bezoekers kunnen ontdekken hoe de 3D-geprinte armaturen van Signify’s submerk MyCreation naadloze maatwerkopties bieden, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om duurzame ontwerpen te integreren in grote residentiële, commerciële en retailprojecten.

Naast deze innovatieve installatie wordt ook een nieuwe collectie geometrische hanglampen van de gerenommeerde Britse ontwerper Sebastian Bergne getoond. Signify heeft een belangrijke sprong gemaakt in duurzaamheid en produceert nu 3D-geprinte armaturen met 65% gerecycleerde en bio-circulaire materialen—een stijging ten opzichte van 55%.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK