Ranpak introduceert nieuwe End-Of-Line verpakkingsoplossingen op Logistica Next

VERPAKKING – Voor het eerst wordt het volledige assortiment geautomatiseerde End-Of-Line en beschermende papieren verpakkingsoplossingen samen gepresenteerd door Ranpak, om te laten zien hoe deze systemen kunnen bijdragen aan een ongeëvenaarde ROI. Dat doen zij op Logistica Next, dat van 5 tot 7 november plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het aanbod aan EOL-verpakkingsoplossingen dat Ranpak presenteert op stand 07-C008 en 07-C020 bevat onder meer:

Ranpak Introduceert Nieuwe End Of Line Verpakkingsoplossingen Op Logistica Next
  • Precube’it!™ – Een nieuwe analyse en advies tool voor het bepalen van de optimale verpakkingsgroottes. In tegenstelling tot andere tools die berekeningen maken op basis van het ‘vloeibare’ volume, is Precube’it! nauwkeuriger doordat het zijn berekeningen baseert op de exacte afmetingen van de SKU’s.
  • Cut’it!™ EVO (zie foto) – Deze machine reduceert de dooshoogte tot het hoogste punt van de producten in de doos en lijmt vervolgens een deksel stevig op zijn plaats, zonder afval te produceren.
  • DecisionTower™ – Deze oplossing maakt gebruik van machinevisie met AI-ondersteuning om de inzetbaarheid van de EOL-apparatuur te maximaliseren en bedrijfsprocessen aan te passen voor optimale operationele prestaties.
  • Flap’it!™ – Deze geautomatiseerde verpakkingsoplossing voor kleine producten garandeert dat artikelen als boeken, smartphones, accessoires, games, reserveonderdelen en andere kleine elektronica voor B2B en B2C worden verpakt in een zo klein mogelijke doos met zo min mogelijk lege ruimte.
  • Fillpak Trident Mini™  – Deze beschermende verpakkingsoplossing die voor 100% bestaat uit papier verbruikt gemiddeld 20-25% minder papier ten opzichte van vergelijkbare machines.

“Onze EOL oplossingen bieden forse besparingen op arbeid en kosten voor de operatie, met een indrukwekkende ROI als gevolg.” zegt Bryan Boatner, Managing Director of Automation bij Ranpak. “We zijn blij om ons uitgebreide aanbod te presenteren en te laten zien wat de spoedig te lanceren nieuwkomers kunnen betekenen voor verpakkingsprocessen. Omdat alle oplossingen van papier zijn, ondersteunen we niet alleen de duurzaamheidsdoelen van bedrijven, maar helpen we die ook om verder te groeien.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter





Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK